Despre Kaseria

Kaseria vine în ajutorul tău simplificând procedurile complicate și învechite de plăți

DSC05665

De ce Kaseria?

Compania Banesto SRL din Piatra Neamț, județul Neamț este prezent pe piața națională din 1998. Este anul în care am început activitatea de comerț cu echipamente electronice și telecomunicații. 

Activitatea noastră dispune de o gamă variată de servicii printre care cele mai importante sunt aparatele de încărcări electronice (POS) și terminalele de plată Kaseria.

Începând cu 2021 am lansat pe piață terminalele de plată Kaseria, care oferă o interfață simplă și intuitivă pentru efectuarea de tranzacții. Printre servicii putem enumera: reîncărcări telefonice, plata ratelor, achiziția de carduri de cadou, plata facturilor de electricitate, gaze naturale, internet și televiziune, telefonie, apă, salubritate și multe altele!

Cu ce ne diferențiem față de alte soluții?

Plătești în siguranță

Știm că informațiile tale sunt importante pentru tine dar și pentru noi astfel toate terminalele au fost realizate luând în considerare siguranța tranzacțiilor si al informațiilor.

Acoperim 23 de județe

Terminalele Kaseria au început să fie amplasate în diverse locații începând din 2021 iar într-un timp scurt am reușit să acoperim 23 de județe cu peste 1600 de terminale.

Kaseria îți simplifică viața

Fie că vrei să plăteși o factură, fie că vrei să încasezi facturile emise de compania ta, Kaseria îți stă la dispoziția ta cu o interfață intuitivă și ușor de utilizat.